27/2-10

Fantasilös rubrik, men så går det klockan ett på natten :)

Den här veckan har sprungit iväg...
- jobbjobbjobb som vanligt, men ja gillar´t
- besök av Linnéa å Björn, hemskt trevligt! Kul att lära känna dem lite bättre, eftersom ja hör så mycket om dem från Sara :)
- utflykt till Primrose Hill med Söderflickan, med regn och utan kamera... Men en hemskt god cheesecake i alla fall!

Sara åkte till Oxford med Linnea och Björn idag, så jag sover ensam i rummet för första gången. Inte bara i rummet heller.. Ina är hos English, Hanna i Sverige och Carlo vet ingen vart han är ^^ Skönt men jag har ju vant mig att sova med Sara så jag saknar henne ändå...

På tal om vår lilla flatmate; jag har köpt en jacka, en jacka jag gillar hemskt mycket, en gul jacka. Eftersom ingen annan var hemma så visade jag nöjt Carlo min nya jacka och den jäveln skrattade! Sa att jag såg ut som en tecknad fågel.. så nu är det krig! Hehe :D (Sara gillade den iaf, sa hon...)

Nej nu ska jag sova, jobbar 9timmars pass lördag och söndag - wie!

En gammal men fin bild :)




Ledig dag

Trots att dagen började halv ett har jag hunnit med en hel del!
Tog äntligen mig i kragen och gick till frisören, vips så var mitt hår oslitet och jag på mycket bättre humör.

Kom hem till Sara och Carlo som båda var i städartagen, åt lunch och åkte sen in till stan på en spontan shoppingrunda och fika med Lisa, mysigt :)

Blev lite konvererande med Marco och Carlo när jag kom hem och sedan begav jag mig mot sängen.
Inatt får vi dessutom finfint besök från Sverige i form av Linnea och Björn, det blir najs!


Hawaii och vårkänslor

... sammanfattar de senaste dagarna hemskt bra!

En jakt efter den perfekta (?) hawaiikostymen samt frågan om man ska ta vårjackan eller vinterjackan, det har varit den här veckans stora frågor. Lite avundsjuka därhemma med en meter snö? Tänkte väl det jag å ;)

Jag (Martina) gillar verkligen våren och även om det inte varit speciellt mycket snö eller speciellt Sverigevintrigt överhuvudtaget börjar det ändå kännas en skillnad i hela London nu, underbart!

Igår tog jag och Sara en lång promenad i det solen innan jag drog till söder och Lisa. Vi träffade släkt, satt barnvakter,
gjorde oss iordning och drog till sist till South Pacific puben för att leka Hawaiiflickor en stund. Riktigt kul kväll! Färgglada kläder, hulahulahalsband, dansgalna 40åringar, tårta, massa dans och bästaste Lisa!<3


"vem är den där Lisa som de tjatar om hela tiden?" kanske ni tänker. Lisa visade bilder på mig och Sara i sin blogg för några veckor sen för att visa sina nära och kära hur vi såg ut och det tyckte jag var en hemskt bra idé :)
Är du orolig nu Lisa, vavava? ;)




Vår egen lilla Londonlisa :)


Jobbjobbjobb

Jag och Sara jobbar mycket nu, båda två. Tyvärr går vi om varann rätt mycket också, men snart lär det bli bättre :)
Dessutom blir ju vår blogg lidande, illa! Men jag skrev ett inlägg häromdagen som tydligen inte publicerades? Skumt.

Jag har inte riktigt orken eller tiden att sitta och skriva ner allt vi gjort sen sist, lååång lista!
Men jag kan ju berätta om att igår mysfikade vi med Lisa, gjorde upp massa planer för den närmaste tiden - kommer bli  så himla kul :D Insåg dessutom att det bara var typ två månader kvar i London, var tog tiden vägen!?

Dom närmaste planerna i mitt liv är iaf jobb idag och imorgon, besök av Gustav<3 hela helgen, fira alla hjärtans dag med Lisa, Sara och Gustav på söndag och Dirty Dancing inom en snar framtid. Brabra!

Nej, nu ska jag promenera en sväng. Det är ju sol och nästan moln fritt :D


RSS 2.0