Pizza och förkylning

Förkylning är egentligen fel ord, jag (Martina) är sjuk - vääääldigt sjuk. Kanske inte, men bra mår jag banne mig inte. Har ändå jobbat idag, gjorde konstiga saker hela dagen - Peppe trodde nog jag var knäpp ^^ Skulle på kaffedrinksutbildning, som blev inställd när vi suttit och väntat en halvtimme redan - made my day...

Åkte hem till Sara och Lisa och beklagade mig lite (mycket). Vet ju varför jag är sjuk också, vi hade teambuildning med Starbuckspersonalen, vi delade ut kaffe och samlade in pengar till Haiti - på gatan, kallt som satan... Men det var värt det, för den övriga tiden fikade vi. Hemskt bekvämt att få betalt för att äta betald pizza och fika!

Så jag måste nog säga att mina senaste dagar har varit väldigt slappa. Mina lediga dagar i tors-fre spenderades med Lisa, först mys hos henne sen shopping på fredagen :) Att fika igår var inte heller så ansträngande, idag hade också varit helt okej om jag inte mått apa ^^ Imorgon börjar dock nästa arbetsvecka, dock jobbar jag bara fyra dagar :D Hemskt bekvämt och väldigt glad Martina!


Solsken och fågelkvitter

Känns lite extra skönt att skriva rubriken när jag vet att Sverige har fått ca 60cm snö de senaste två dagarna :)

Idag har Sara jobbat och jag har umgåtts med Lisa och Coco, mysmysmys! Vet att jag sagt det förr, men gud vad glad jag är att vi lärde känna henne! Vi har inte gjort nått vettigt egnetligen men ändå flög tiden iväg :)
Pratade med mamma och pappa på Skype när jag kom hem, alltid lika mysigt :) Lagade sen en riktigt god middag och pratade lite med Ina och Hanna, nu ligger jag nerbäddad och känner mig nöjd efter att ha fixat ett par saker som behövdes göra. Nu ska kvällen avslutas med ett par Grey´s med Sara!

Imorgon ska jag hämta min check i Earl´s Court, kanske klippa mig och gå på stan. Jag är hemskt shoppingsugen och måste köpa skor. Kommer förstöra fötterna annars...



Kaffedrinkar och springturer

Loggade in på blogg.se och fick en liten chock när jag (Martina) insåg att det var 6 dagar sen jag skrev mitt senaste inlägg, tiden går hemskt fort nu för tiden...

Jobbar ju som sagt rätt mkt, har öppnat 4 dagar i rad nu så är lite mör. Kliva upp runt 5-6 är aldrig roligt, men det går det med! Sen får jag ju skylla mig själv lite när jag var ute med Sara, Mattias, Saras jobbarkompisar och hennes vänner från Sverige igår ;) Vi var på Mahiki, en Hawaiinspirerad klubb som verkligen tagit steget fullt! Väldigt coolt ställe. 

nästan att tillägga det viktigaste som hänt, jag SPRANG i fredag - jag vet att det kan komma som en chock för vissa... Men jag kan försäkra att jag fortfarande är mig lik trots detta lilla undantag. Kan ju bevisa det genom att berätta att jag sprang vilse under tiden också ^^

Annars då.. Har jobbat mitt första skift på mitt nya jobb idag, där kommer jag trivas kan jag lova! Hur fint som helst, grymma arbetskamrater och rabatt på New Look, grymtgrymtgrymt :D Idag var det dock lugnt eftersom vi inte öppnar förrens fredag den 5e, då jäklar är det stor öppningsfest! 11000 är inbjudna, pressen och tre kända (okända för mig) engelska sångerskor ska dit. Sara är självklart uppskriven på VIP listan ;)

Sist men absolut inte minst vill både jag och Sara säga stort grattis till vår underbara vän Lina som är världens bästa och dessutom har kommit in på tandläkarlinjen, vi är som stolta föräldrar tihi :D


Vecka 4, so far

Det är bara onsdag, men vi har hunnit med en hel del :) Får ta allt nu eftersom vi är lite dålig på att uppdatera ;)

Jag, Martina, jobbar 40 timmar i veckan så försöker hinna med så mkt som möjligt på fritiden, jag bor ju bara i London en gång ;)

I måndags var både jag och Sara lediga, så vi tog tummen ur arslet och gick till doktorn för att registrera oss och få en hälsoundersökning, duktigtduktigt. Efter det åkte vi till Greenwich, stod på linjen som skiljer östra och västra delen av jordklotet - och som även är linjen som hela världens tidszoner utgår ifrån. Ja, vi (läs jag) tyckte det var jättecoolt ^^ Vi gick även runt på lite musuem och i Greenwich, njöt av ett naturlandskap vi inte riktigt är van vid :)

Igår var det jobb och sen Starbucksparty för mig. Hela distriktet hade fest på en bar vid Liverpool Street, 4 gratis drinkar och massor av folk. Hur kul som helst! Hann även möta upp Sara som väntade på Mattias som kom runt 1, wiiie :D 

Idag har jag jobbat, Sara och Mattias har myst - sen möttes vi upp på "trädpuben" med Lisa och tog ett glas :) Mysmys! 

Det var vår vecka så långt, förhoppningsvis kommer det mer uppdateríngar snart ;)


Hej och hejdå

Det blir mycket sånt nu för tiden, inte alltför kul.. hejet är i och för sig liiite roligare än hejdået.
Min kära pojkvän lyckades ju dessutom kolla fel på datum så vi fick säga hejdå två ggr på två dagar, usch! Tur att jag har mina trogna flatmates som finns där :)

På tal om flatmates, Marco is back! Han åker till Italien imorgon, men ändå! Har verkligen saknat honom, skillnaden mellan honom och den nya är hm.. stor...

Jag börjar komma in lite mer i mitt jobb på Starbucks i alla fall, hade en väldigt bra lärare idag dessutom! Hemskt söt, gullig och snäll tjej. (Det var Ina, skadar inte att smöra lite ifall hon läser;))

Men att kliva upp 5, det är inte min grej. Skönt att vara klar halv 3 dock, synd att Sara jobbar sent... men jag ska vara uppe så vi kan ägna oss åt vår nya last, Grey´s!


Starbucks...

... verkar vara flat 49:s grej. Nu har även jag, Martina, fått jobb där.
Hade intervjun med Susanna idag, den gick jättebra! Ja behövde inte ens göra en tryout för hon tyckte att jag var så självklar ändå "you smile all time, there will be no problem for you". Jag måste säga att jag är lite stolt över att ha gett ett sånt bra intryck! Så nu var dagens skryt avklarat.

Londonlivet är hemskt bra överlag för tillfället! Har ju precis haft Johanna och Lina här, kul att få visa vårt andra liv :) Vi har hunnit med typ allt, inklusive pratat om livets alla små mysterier - jag saknar att ha alla mina flickor i närheten.

Idag träffade jag dock Karoline, min allra första bästis. Har inte träffat henne sen i somras och nu när hon var och hälsade på sin kusin i London passade vi på att ses, skitkul! Älskar att man kan hålla kontakten med så gamla kompisar och att även fast man inte ses så ofta är man ändå tajt :) Träffade även hennes pojkvän för första ggn på länge, på tiden!

Efter intervjun, fikan med Karro (på Starbucks, suprise) rusade jag hemåt till min lilla sjukling Sara. Hemma fick jag äntligen träffa Lisa igen! Efterlängtat! Tyvärr blev det bara en kort stund, men på söndag blir det nog middag på Coronet, mys :)

Imorgon kommer min älskling hit också, kan det bli bättre?

Okej lite bättre kan det iofs bli.. vi har inget tryck i kranen i köket så vi måste diska i handfatet på toaletten, tur att jag och Ina är dreamteam ;)

Haha måste bara lägga till (shit vilket långt inlägg det här blir) att Hanna lyckades få min plattång att brinna imorse, två gånger! Det var absolut inte hennes fel, men den sötnosen köpte en ny till mig ändå - har jag världens underbaraste flatmates eller vad? <3



Gott nyttt år!

Efter en helt underbar jul så är vi tillbaka i London. Men oss har vi inga mindre är Johanna och Lina. Nyåret spenderades med hemmafest i lägenheten med ca 17 pers ( för er som varit i vår lilla trea förstår ni att det var ganska bra gjort) och en tur till Trafalgar Square för att räkna in det nya året med 2 miljoner andra människor. Ganska mäktig upplevelse.

Nu ska vi sova men förhoppningsvis blir det snart en uppdatering med bilder ( Lina och Johanna har kameror wiee:D)

Ha det bäst!


RSS 2.0